Na een verplichte sluiting om onze zorgverleners de kans te geven de coronaepidemie te kunnen indammen, mag ik de praktijk vanaf maandag 11 mei weer opstarten.

Om veilig te kunnen werken pas ik mijn werkwijze aan door toepassing van het protocol van Provoet.

Om veilig te kunnen werken, pas ik het protocol behandeling praktijk COVID-19 toe. Uiteraard bent u alleen welkom als u geen klachten heeft, anders moet u thuis blijven.

U dient alleen naar de praktijk te komen en niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Tussen de behandelingen moet ik de praktijk namelijk desinfecteren.

Voordat u de praktijk binnengaat (of bij regen: voordat u gaat zitten) vraag ik u uw handen te desinfecteren en hierna wegwerphandschoenen aan te doen. U kunt hierna plaats nemen in de behandelstoel en uw schoenen en sokken uitdoen. Mocht dit laatste niet zelf lukken, dan doe ik dit voor u.

Ik heb een plexiglas scherm opgehangen boven de behandelstoel zodat u veilig in de stoel kunt zitten. Zelf draag ik gedurende uw aanwezigheid een mondkapje en een spatbril.

Om zo min mogelijk contact te hebben, kunt u niet in de praktijk betalen met contant geld of met de pin. Ik stuur u na de behandeling een betaalverzoek via whats app. Indien dit niet mogelijk is, bekijken we samen het alternatief.

IMG_0011 IMG_0014